Modalități plată

Plată direct în cont

După finalizarea unei comenzi online, utilizatorul primește pe email fișă comandă. Aceasta conține datele fiscale ale furnizorului și contul IBAN în care se poate efectua plata. Cumpărătorul poate efectua plata din contul personal, prin intermediul sistemului de plăți securizat disponibil, direct în contul furnizorului. Astfel, se evită perioada de decontare și comisioanele suplimentare.

Această modalitate de plată necesită un nivel ridicat de fidelizare a clienților.

Plată la livrare

După confirmarea comenzii, coletul cu produsele comandate se trimite la adresa de livrare și plata se face curierului înainte de predarea – primirea coletului.

Această modalitate de plată necesită un contract cu o firmă de curierat. Atenție la perioada de decontare și comisioanele percepute pentru procesarea plăților. În situația în care coletul nu este predat, dvs veți suporta integral c-valoarea transportului dus – întors.

Plată cu cardul

După finalizarea unei comenzi online, utilizatorul este direcționat automat către o pagină unde poate achita valoarea totală a facturii cu cardul bancar.

Această modalitate de plată necesită un contract cu o firmă specializată în securitate bancară pentru plăți online (ex LibraPay, EuPlatesc). Atenție la perioada de decontare și comisioanele percepute pentru procesarea plăților.